skip to Main Content
De Warande Noord Button Uitverkocht

Wegens succes herhaald: De Warande Noord

Na het succes van de eerste fase, volgt medio dit jaar de verkoop van de tweede fase van het project, genaamd De Warande Noord. Dit deelplan met 21 woningen is -gezien vanuit de Plasweg- rechts gelegen naast de eerste fase en een tussengebied met vrije kavels. In dit deelplan komen een aantal woningtypes terug uit de eerste fase.

U kunt zicht via onderstand interesseformulier inschrijven als belangstellende. U wordt via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden en ontvangt ruimschoots voor de start verkoop datum een uitnodiging.

Van stad naar ssst

Rijdend op de A12 van Zoetermeer naar Gouda is het bijna niet voor te stellen. Neem de afslag Zevenhuizen, rijd de Plasweg op en dan ineens is het rustig. Polders. Ruimte. Groen. Een geweldige plek om thuis te komen. Thuis in De Warande Noord, thuis in een landelijke omgeving. Waar de Randstad ver weg lijkt, maar om de hoek ligt.

De Plasweg in Waddinxveen ligt midden in een stil poldergebied, doorsneden door landweggetjes en sloten. Op maar een paar autominuten liggen Rotterdam Nesselande, Zoetermeer en Gouda. Maar als het even kan, pakt u de fiets. De wind in de haren, frisse lucht. Vrijheid in de Randstad. De architect die de woningen voor De Warande Noord heeft ontworpen, liet zich inspireren door het landschap en de Hollandse historie. Dat leidde tot een mooie mix van 21 woningen die zich in 2 woorden laat omschrijven: landelijk modern.

Ext G5 Type G 04
Ext G5 Type G 04
Ext G4 Type G 04
Ext A4 Type A 04
Ext C1 Type C 04
Ext C5 Type C 04
Ext D3 Type D 04
Ext E1 Type E 04
Ext E3 Type E 04
Ext F2 Type F 04
Ext F3 Type F 04

Royale kavels, groen en water rondom

De Warande Noord biedt u straks de keuze uit 21 rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, villa’s en bungalows in zes verschillende typen. Kiest u voor landelijk? Voor modern? Hoe dan ook kiest u voor ruim en comfortabel.

In zo’n omgeving passen woningen die geïnspireerd zijn op oud-Hollandse boerderijen. Hoge schuine daken, sommige met riet. Stoere dakkappen. Grote eetkeukens. Tuinen die grenzen aan water.

De architect koos voor een sterk contrast, door ook een aantal strakke moderne twee-onder-een-kapwoningen met een plat dak te ontwerpen. Ook die passen bij een typisch Nederlandse manier van bouwen.

Door die combinatie is De Warande Noord een unieke plek om te wonen. Geen woning is hetzelfde, precies zoals dat in vroeger dagen ook het geval was. De Warande Noord biedt u de keuze uit zes types, passend bij uw smaak en budget.

De Warnade Noord Situatietekening DEF-1

Verkopende makelaar voor De Warande Waddinxveen

logo-gouwestad2

Gouwestad Makelaardij
Zuidplaslaan 196
2743 CP Waddinxveen
Tel.: 0182-636 021

De Warande Waddinxveen is een ontwikkeling van:

Pure Development, Voorschoten

Wayland Real Estate, Bergschenhoek

overlay-02
Back To Top